Despre noi

Magazinul online Tehnomag.md a fost înființat în 2016 și a apărut pe piață pentru a oferi utilizatorilor achiziții profitabile și de încredere de pe Internet. Astăzi, pentru a privi cu încredere în viitor, este important să poți echilibra între viteza mare și bucuria momentului, simplitatea ingenioasă și complexitatea funcțională.

În magazinul nostru online, puteți plăti achizițiile în orice mod convenabil, inclusiv cu cardul pe site și la livrare. Este posibil să procurati marfa și in credit. Primești un consultant personal individual care este gata să răspundă la oricare dintre întrebările tale.

Magazinul online Tehnomag.md încearcă să se asigure că fiecare produs are calitate și are o garanție de la producător, care este deservit în centre de service autorizate.

Nu suntem încă un magazin online mare, dar datorită diversității noastre va putem ajuta să găsiti tot ce aveti nevoie, economisindu-va cât mai mult timp.

Conștienți de responsabilitatea noastră față de clienții și partenerii noștri, lucrăm în fiecare zi pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor pe care le oferim.

Magazinul online Tehnomag.md oferă condiții favorabile pentru cumpărători și respectă termenii legii „Cu privire la protecția drepturilor consumatorilor”, care oferă garanții suplimentare de calitate a serviciilor.

Ne străduim să facem cumpărăturile convenabile și accesibile pentru Dvs!